Header image alt text

Diepenveense Sportclub

Commissie Horeca

Algemeen

De Commissie Horeca draagt zorg voor de uitvoering van de exploitatie van de kantine van het clubhuis en is onder ander verantwoordelijk voor:

  • de organisatie van de bedrijfsvoering van de kantine en de daarvoor benodigde bedrijfsmiddelen en bemensing;
  • de assortimentkeuze en de inkoop, opslag en verkoop van de producten;
  • het kasgeldbeheer, beheer van consumptiebonnen en het sleutelbeheer;
  • de agenda en co√∂rdinatie van de activiteiten in het clubhuis.
  • het regelen van de bardiensten.

Samenstelling

  • Pim Rutten                      (Hoofd  Commissie Horeca)
  • Coby Hendriks                 (Secretaris)
  • Annet Marsman               (Indeling barmedewerkers)
  • Mirjam van der Linden     (Indeling  barmedewerkers)
  • Bert Middeldorp
  • Ruud Veltman                 (Beheerder)

Het hoofd van de Commissie Horeca is tevens lid van het bestuur van de Clubhuiscommissie.

Contact
Voor vragen, opmerkingen of suggesties kan contact worden opgenomen met: