Commissie Horeca

Algemeen

De Commissie Horeca draagt zorg voor de uitvoering van de exploitatie van de kantine van het clubhuis en is onder ander verantwoordelijk voor:

  • de organisatie van de bedrijfsvoering van de kantine en de daarvoor benodigde bedrijfsmiddelen en bemensing;
  • de assortimentkeuze en de inkoop, opslag en verkoop van de producten;
  • het kasgeldbeheer, beheer van consumptiebonnen en het sleutelbeheer;
  • de agenda en coördinatie van de activiteiten in het clubhuis.
  • het regelen van de bardiensten.

Samenstelling

  • Pim Rutten                      (Hoofd  Commissie Horeca)
  • Coby Hendriks                 (Secretaris)
  • Annet Marsman               (Indeling barmedewerkers)
  • Mirjam van der Linden     (Indeling  barmedewerkers)
  • Bert Middeldorp
  • Ruud Veltman                 (Beheerder)

Het hoofd van de Commissie Horeca is tevens lid van het bestuur van de Clubhuiscommissie.

Contact
Voor vragen, opmerkingen of suggesties kan contact worden opgenomen met: