Mededelingen Bestuur Clubhuiscommissie

Amstel Bier
In samenwerking met de tennisvereniging De Schapekolk zijn in het begin van dit jaar door de Horecacommissie bij drie partijen offertes aangevraagd voor levering van de dranken in de kantine.
De meest aantrekkelijke aanbieding was die van Heineken met de optie “Amstel”. Daarom zijn we met ingang van het nieuwe seizoen overgestapt op het tappen van Amstel bier.

Terras
In juni is het terras van het clubhuis voorzien van een afscheiding met een beukenhaag en een tijdelijke buis omranding. De definitieve buis omranding zal binnenkort worden geplaatst.
Met deze afscheiding krijgt het terras een duidelijke afbakening en hopen we te bereiken dat geen drank meer wordt genuttigd rondom de velden. DSC heeft hiervoor een aantal keren een waarschuwing van de KNVB ontvangen.

Interieurplan Kantine
Als onderdeel van de aanbieding van Heineken met Amstel bier is (gratis) een complete Amstel Stamtafel aangeboden, alsmede een gratis interieuradvies.
Dit heeft geleid tot de actie “Interieurplan”
Met dit plan willen wij de aankleding en uitstraling van de kantine verbeteren, in combinatie met het geplande noodzakelijke onderhoud.
Het plan omvat de volgende verbeteringen:
– Diverse schilderwerken met aanpassingen in de kleurstelling
– Een nieuwe kunststof coatingvloer
– Plaatsing van de Amstel stamtafel
– Hanglampen boven de stamtafel en zwarte ronde tafel
– Vervanging van de gordijnen door houten jaloezieën
– Een fotowand met (historische) foto’s van DSC
– Een nieuw publicatiebord in de hal
Eric Berends van Eye Catchers verzorgt (belangeloos) de interieuradviezen. Met uitzondering van de kunststofvloer worden de werkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd.
Het streven is om rond de jaarwisseling het geheel gereed te hebben.

Nieuwe Penningmeester
De zoektocht naar een nieuwe penningmeester heeft succes opgeleverd. George Issa heeft zich beschikbaar gesteld om de taak van Remco Metz over te nemen en daar zijn wij heel blij mee!
Wij danken Remco voor al zijn inspanningen voor het clubhuis en wensen George veel succes.
Georges stelt zich graag even aan u voor.

Financieel Resultaat
De clubhuiscommissie is er, dank zij de uitgevoerde acties uit het Verbeterproject en mede dankzij de aanpassing van de prijzen, in geslaagd om het sportjaar 2012-2013 met een positief resultaat af te sluiten. Bij een omzet van ca. € 80.000,- werd een netto winst bereikt van ca. € 5500,-.
Ook voor het seizoen 2013-2014 wordt een positief resultaat verwacht.

Vrijwilligers Bardiensten
Vanuit de Horecacommissie is een wervingsactie gestart voor vrijwilligers voor de bardiensten. Voor de zaterdagen hebben zich 14 nieuwe vrijwilligers aangemeld. De actie voor de werving van vrijwilligers voor de zondagen loopt nog.